Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn T-shirts og Toppe | Dame Kort top af genanvendt materiale med blondedetalje Hvid

DKK 331.63 DKK 151.34

Denne top har lidt transparente pufærmer med elastiske bånd, en hjerteformet udskæring, et flæsedesign, en snøredetalje langs forsiden, for og en afkortet længde. NA-KD Reborn omfatter vores m…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI43713 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne top har lidt transparente pufærmer med elastiske bånd, en hjerteformet udskæring, et flæsedesign, en snøredetalje langs forsiden, for og en afkortet længde. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Skalstof:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn T-shirts og Toppe | Dame Kort top af genanvendt materiale med blondedetalje Hvid”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: