Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Minikjole Af Genanvendt Materiale Med Flæsedetalje Hvid

DKK 442.18 DKK 203.98

Denne kjole har regulerbare skulderstropper, en taljedetalje, flæsedetaljer med en ribbet nedersøm, en minilængde og for. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvil…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI40367 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne kjole har regulerbare skulderstropper, en taljedetalje, flæsedetaljer med en ribbet nedersøm, en minilængde og for. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Skalstof:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Minikjole Af Genanvendt Materiale Med Flæsedetalje Hvid”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: