Tilbud

Jasmin Azizam x NA-KD Skjorter & Bluser | Dame Økologisk Cowboyskjorte Med En Brystlomme Blå

DKK 1286.39 DKK 552.72

Denne skjorte har en klassisk krage, lange ærmer med knaplukninger på manchetterne, frontlommer med flap med en knaplukning og et fast materiale. NA-KD Reborn omfatte…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI43234 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne skjorte har en klassisk krage, lange ærmer med knaplukninger på manchetterne, frontlommer med flap med en knaplukning og et fast materiale. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
50% Økologisk bomuld, 50% Bomuld.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jasmin Azizam x NA-KD Skjorter & Bluser | Dame Økologisk Cowboyskjorte Med En Brystlomme Blå”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: