Tilbud

Warner Bros. T-shirts og Toppe | Dame Økologisk Unisex T-shirt Med Print Med FRIENDS Sort

DKK 248.72 DKK 111.86

Denne unisex t-shirt har en rund udskæring, et logo på forsiden, en ærmelængde og en lige, løs pasform. NA-KD Reborn omfatter vo…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI39228 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne unisex t-shirt har en rund udskæring, et logo på forsiden, en ærmelængde og en lige, løs pasform. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene. Al vores økologiske bomuld har enten en GOTS (Global Organic Textile Standard) eller OCS (Organic Content Standard) certificering. For at opnå et GOTS certifikat skal produktet indeholde mindst 95 % økologisk bomuld og for et OCS certifikat er minimum 50 %.Almindelig bomuld er et meget ressourceintensivt materiale. Da planterne har brug for kunstig vanding og fabrikkerne bruger store mængder vand, når de farver og forbereder tekstilerne – så kan produktionen af en almindelig t-shirt ende med at bruge 2.500 liter vand. Det er ikke tilfældet med økologisk bomuld. Da der primært bruges regnvand, ingen giftstoffer og en mere bæredygtig proces, siger Textile Exchange, at økologisk bomuld nedbringer vandbehovet med op til 90 %. Det redder også økosystemet og jorden omkring farmene.
Material
100% Økologisk bomuld.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Warner Bros. T-shirts og Toppe | Dame Økologisk Unisex T-shirt Med Print Med FRIENDS Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: