Tilbud

Sanne de Kramer x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Økologisk kort top med binding på ryg Sort

DKK 650.76 DKK 276.36

Denne crop top har lange ærmer, en rundet krage, en justérbar stropdetalje på bagsiden og et blødt, elastisk materiale. En …

På lager

Beskrivelse

Denne crop top har lange ærmer, en rundet krage, en justérbar stropdetalje på bagsiden og et blødt, elastisk materiale. En nødvendighed i garderoben for alle boss babes. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
96% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, 4% Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sanne de Kramer x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Økologisk kort top med binding på ryg Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: