Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn T-shirts og Toppe | Dame Kort Skulderløs Top Af Genanvendt Materiale Med Løbebånd Grøn

DKK 231.62 DKK 138.18

Denne top har korte ærmer med træksnøredetaljer, en afkortet længde, en træksnøredetalje på forsiden, en smocket detalje på bagsiden og et for. NA-KD Reborn omfatter vores mest b…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI37988 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne top har korte ærmer med træksnøredetaljer, en afkortet længde, en træksnøredetalje på forsiden, en smocket detalje på bagsiden og et for. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Skalstof:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn T-shirts og Toppe | Dame Kort Skulderløs Top Af Genanvendt Materiale Med Løbebånd Grøn”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: