Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn Skjorter & Bluser | Dame Bluse Af Genanvendt Materiale Med Lange Ærmer Og Rynkedetalje Grøn

DKK 380.32 DKK 217.14

Denne bluse har lidt transparente lange ærmer med et elastisk bånd på skuldrene, en firkantet halsudskæring med en indre silikonekant, rynkede detaljer, et …

På lager

Varenummer: WM/9891/XI43331 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne bluse har lidt transparente lange ærmer med et elastisk bånd på skuldrene, en firkantet halsudskæring med en indre silikonekant, rynkede detaljer, et bindbart bånd på bagsiden, en sidelynlås, et bindbart bånd på forsiden, en slå-om detalje på bagsiden, for og en afkortet længde. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Skalstof:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn Skjorter & Bluser | Dame Bluse Af Genanvendt Materiale Med Lange Ærmer Og Rynkedetalje Grøn”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: