Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Smocket Skulderløs Minikjole Af Genanvendt Materiale Blå

DKK 590.23 DKK 250.04

Denne kjole er foret og har et off-shoulder design, ballonærmer med elastiske bånd ved skulderen og på manchetterne, en elastisk talje og en flagrende pasform. NA-KD Reborn o…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI40870 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne kjole er foret og har et off-shoulder design, ballonærmer med elastiske bånd ved skulderen og på manchetterne, en elastisk talje og en flagrende pasform. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene. Al vores genanvendte polyester overholder GRS (Global Recycle Standard) på minimum 20 % genanvendte fibre. Hos NA-KD stiler vi mod at nå mindst 25 %. Fremstillet af rester fra plastikproduktion, PET-plastikflasker, nylonfiskenet og andet plastikaffald, kræver genanvendt polyester langt færre forarbejdningsstadier og langt mindre energiforbrug. Det sikrer også, at mindre plastik ender på lossepladser eller i naturen.
Material
Skalmateriale:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Smocket Skulderløs Minikjole Af Genanvendt Materiale Blå”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: