Tilbud

Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Kjole af genanvendt materiale med lange ærmer og bindedetalje Flerfarvet

DKK 821.18 DKK 335.58

Denne mini kjole har en bindbar detalje på brystet, pufærmer med volanter, en sidelynlås og en a-linje nederdel. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredyg…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI40389 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne mini kjole har en bindbar detalje på brystet, pufærmer med volanter, en sidelynlås og en a-linje nederdel. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Skalstof:100% Genindvundet polyester. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pamela x NA-KD Reborn Kjoler | Dame Kjole af genanvendt materiale med lange ærmer og bindedetalje Flerfarvet”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: