Tilbud

NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Singlet i satin af genanvendt materiale med blondedetalje Sort

DKK 275.04 DKK 138.18

Denne undertrøje har en v-hals med blondedetaljer, regulerbare skulderstropper, en satinfølelse og en flagrende pasform. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materi…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI38623 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne undertrøje har en v-hals med blondedetaljer, regulerbare skulderstropper, en satinfølelse og en flagrende pasform. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Singlet i satin af genanvendt materiale med blondedetalje Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: