Tilbud

NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Singlet I Crepe Af Genanvendt Materiale Med Blondedetalje Lyserød

DKK 289.52 DKK 138.18

Denne undertrøje har en regulerbar skulderstrop, en v-udskæring med et blondedesign, lidt dyb ryg, en flagrende pasform, en afkortet længde og et tekstureret materiale. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certifice…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI38565 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne undertrøje har en regulerbar skulderstrop, en v-udskæring med et blondedesign, lidt dyb ryg, en flagrende pasform, en afkortet længde og et tekstureret materiale. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene. Al vores genanvendte polyester overholder GRS (Global Recycle Standard) på minimum 20 % genanvendte fibre. Hos NA-KD stiler vi mod at nå mindst 25 %. Fremstillet af rester fra plastikproduktion, PET-plastikflasker, nylonfiskenet og andet plastikaffald, kræver genanvendt polyester langt færre forarbejdningsstadier og langt mindre energiforbrug. Det sikrer også, at mindre plastik ender på lossepladser eller i naturen.
Material
95% Genindvundet polyester, 5% Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Singlet I Crepe Af Genanvendt Materiale Med Blondedetalje Lyserød”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: