Tilbud

NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Økologisk ribbet kort top i overstørrelse med lange ærmer Grøn

DKK 512.58 DKK 263.20

Denne crop top er langærmet og ribbet og har en rundet krage og rå kanter. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige ma…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI38436 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne crop top er langærmet og ribbet og har en rundet krage og rå kanter. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
94% Økologisk bomuld, 6% Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Økologisk ribbet kort top i overstørrelse med lange ærmer Grøn”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: