Tilbud

NA-KD Jakker & Frakker | Dame Vatteret jakke i genanvendt materiale med løbebånd i taljen Sort

DKK 1087.67 DKK 565.88

Denne jakke er foret og vandafvisende og har en stående krave, posede lange ærmer, en hætte med en justérbar træksnørre…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI42933 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne jakke er foret og vandafvisende og har en stående krave, posede lange ærmer, en hætte med en justérbar træksnørre, en skjult træksnøredetalje ved taljen, to forlommer, en lynlås- og knaplukning ned langs forsiden og en justérbar træksnørre nederst. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Yderskal:100% Genindvundet polyester. Inderskal:100% Polyuretan. Polstring:70% Polyester, 30% Sorona®. For:100% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD Jakker & Frakker | Dame Vatteret jakke i genanvendt materiale med løbebånd i taljen Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: