Tilbud

NA-KD Jakker & Frakker | Dame Vatteret jakke i genanvendt materiale med bælte Sort

DKK 838.95 DKK 552.72

Denne jakke er foret og vandafvisende og har en høj krave, en foret hætte, lange ærmer med elastiske ribber, en lynlås- og knaplukning ned langs forsiden, to bæltestropper og et aftageligt…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI42924 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne jakke er foret og vandafvisende og har en høj krave, en foret hætte, lange ærmer med elastiske ribber, en lynlås- og knaplukning ned langs forsiden, to bæltestropper og et aftageligt taljebælte. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
Yderskal:100% Genindvundet polyester. Inderskal:100% Genanvendt polyurethan. For:100%. Polstring:70% Genindvundet polyester, 30% Sorona.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD Jakker & Frakker | Dame Vatteret jakke i genanvendt materiale med bælte Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: