Tilbud

NA-KD Hættetrøjer og jumpere | Dame Genanvendt Sweater Med Rå Halskant Og Én Skulder Beige

DKK 444.15 DKK 171.08

Denne trøje har et en skulder design, en rundet krage med en rå kant, lange ærmer med ribmanchetter og en ribbet nedersøm. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. De…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI45000 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne trøje har et en skulder design, en rundet krage med en rå kant, lange ærmer med ribmanchetter og en ribbet nedersøm. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene. Al vores genanvendte bomuld overholder Global Recycle Standard (GRS) eller Recycled Claim Standard (RCS), som siger, at mindst 20 % af fibrene i materialet er genanvendte. De fleste kommer fra tidligere elsket og genanvendt tøj, såvel som fabriksrester. Genanvendte materialer forhindrer affald i at ende på lossepladser, og de reducerer også behovet for nye materialer og de associerede produktionsressourcer. Som resultat heraf sparer de kemikalier, energi og vandforbrug. Al vores genanvendte polyester overholder GRS (Global Recycle Standard) på minimum 20 % genanvendte fibre. Hos NA-KD stiler vi mod at nå mindst 25 %. Fremstillet af rester fra plastikproduktion, PET-plastikflasker, nylonfiskenet og andet plastikaffald, kræver genanvendt polyester langt færre forarbejdningsstadier og langt mindre energiforbrug. Det sikrer også, at mindre plastik ender på lossepladser eller i naturen.
Material
60% Genanvendt bomuld, 40% Genindvundet polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “NA-KD Hættetrøjer og jumpere | Dame Genanvendt Sweater Med Rå Halskant Og Én Skulder Beige”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: