Tilbud

Moa Mattsson x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Bodystocking i genanvendt materiale med bådudskæring Sort

DKK 450.07 DKK 230.30

Denne body har en bådudskæring, et elastisk materiale, et g-streng design og en trykknapslukning. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige …

På lager

Varenummer: WM/9891/XI39170 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne body har en bådudskæring, et elastisk materiale, et g-streng design og en trykknapslukning. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
65% Genanvendt polyamid, 23% Polyamid, 12 Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Moa Mattsson x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Bodystocking i genanvendt materiale med bådudskæring Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: