Tilbud

Louise Madsen x NA-KD Hættetrøjer og jumpere | Dame Økologisk Trøje Med Ballonærmer Beige

DKK 562.59 DKK 368.48

Denne trøje har en ribbet afrundet udskæring, ballonærmer, en oversize lige pasform og et blødt, hyggeligt materiale på indersiden. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materiale…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI44943 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne trøje har en ribbet afrundet udskæring, ballonærmer, en oversize lige pasform og et blødt, hyggeligt materiale på indersiden. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene. Al vores økologiske bomuld har enten en GOTS (Global Organic Textile Standard) eller OCS (Organic Content Standard) certificering. For at opnå et GOTS certifikat skal produktet indeholde mindst 95 % økologisk bomuld og for et OCS certifikat er minimum 50 %.Almindelig bomuld er et meget ressourceintensivt materiale. Da planterne har brug for kunstig vanding og fabrikkerne bruger store mængder vand, når de farver og forbereder tekstilerne – så kan produktionen af en almindelig t-shirt ende med at bruge 2.500 liter vand. Det er ikke tilfældet med økologisk bomuld. Da der primært bruges regnvand, ingen giftstoffer og en mere bæredygtig proces, siger Textile Exchange, at økologisk bomuld nedbringer vandbehovet med op til 90 %. Det redder også økosystemet og jorden omkring farmene.
Material
56% Økologisk bomuld, 31% Polyester, 13% Bomuld.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Louise Madsen x NA-KD Hættetrøjer og jumpere | Dame Økologisk Trøje Med Ballonærmer Beige”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: