Tilbud

Hanna Schönberg x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Genanvendt Top I Net Med Bindedetalje Hvid

DKK 684.32 DKK 335.58

Denne top har en v-udskæring, brede lange ærmer med et babylock-design ved sømmene, en bindbar knude, en afkortet længde og et transparent materiale. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Det…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI38612 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne top har en v-udskæring, brede lange ærmer med et babylock-design ved sømmene, en bindbar knude, en afkortet længde og et transparent materiale. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
50% Genindvundet polyester, 42% Polyester, 8% Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Hanna Schönberg x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Genanvendt Top I Net Med Bindedetalje Hvid”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: