Tilbud

Fredrik Robertsson x NA-KD Skjorter & Bluser | Dame Skjorte i satin med mønster Flerfarvet

DKK 1118.60 DKK 552.72

Denne skjorte har en satinfølelse, en knaplukning, lange ærmer med en knaplukning og en åben krave. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredyg…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI43095 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne skjorte har en satinfølelse, en knaplukning, lange ærmer med en knaplukning og en åben krave. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
35% Genindvundet polyester, 65% Polyester.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fredrik Robertsson x NA-KD Skjorter & Bluser | Dame Skjorte i satin med mønster Flerfarvet”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: