Tilbud

Bella Michlo x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Højhalset top i økologisk bomuld med åben ryg Sort

DKK 210.56 DKK 98.70

Denne top har en høj krave, et ribdesign, en åben ryg og en afkortet længde. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygti…

På lager

Varenummer: WM/9891/XI39142 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne top har en høj krave, et ribdesign, en åben ryg og en afkortet længde. NA-KD Reborn omfatter vores mest bæredygtige dele. Dette produkt er lavet af certificerede, mere bæredygtige materialer, hvilket betyder, at det er bedre end dem der indeholder konventionelle materialer. Produkter mærket "Mere bæredygtige" på vores hjemmeside er både lavet af mere bæredygtige materialer og fremstillet på fabrikker, som deltager i vores Miljøpræstationsforbedringsprogram (Environmental Performance Improvement Program), ved brug af Higg Indexet. De opfylder også vores sociale krav ved at: underskrive vores Code of Conduct, udføre en social revision og kontinuerligt forbedre arbejdsforholdene.
Material
95% Økologisk bomuld, 5% Elastan.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bella Michlo x NA-KD T-shirts og Toppe | Dame Højhalset top i økologisk bomuld med åben ryg Sort”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: